На 18 Ноември 2020г. от 14:00 часа ще проведем уебинар, на който ще Ви разкажем в детайли за нашите иновативни продукти.

Заповядайте!

Преоткрийте света на иновациите!

Вече имате тази възможност, като станете гост на предстоящото онлайн събитие, което ние от Алфабот сме подготвили за Вас.  Имаме удоволствието да поканим всички наши клиенти, колеги и специалисти от бранша да се присъединят към нашия първи уебинар (конференция), който ще се проведе на 18 Ноември 2020г. от 14:00 ч.

Целта на уебинара е всички заинтересовани специалисти да се запознаят с дейността и продуктите предлагани от нас,  метод и работа с тях. От експертния екип на фирмата ще получите полезна и детайлна информация относно работата на нашите продукти и предлаганите от нас услуги. В рамките на уебинара ще бъдат представени следните теми:

  • Кратък обзор на дейността на фирмата.
  • Представяне на AB vision (Industrial vision).
  • Демонстрaция и принцип на работа с AB vision.
  • Представяне на иновативно студио за интегриране на задачите свързани с компютърното зрение, съкращаващо до 80% времето за подготовка на модел. Интегрирането на задачите за изпълнение е напълно по силите на редови конструктори и инженери, без нужда от специфичните за методите на vision познания и умения в програмирането.
  • Представяне на предлаганите от нас индустриални роботи на най-конкурентни цени.

Участието в уебинара е безплатно след предварителна заявка.За да се включите е необходимо да заявите своето присъствие, като изпратите е-майл: sale@alfabot.eu

 

Събитието e организирано съгласно договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.024-0456-C01”, във връзка с процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.024 „Насърчаване на предприемачеството“, Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.