АЛФАБОТ кани всички свои настоящи и потенциални клиенти и партньори на фирмения си щанд A4 в зала IV в рамките на най-голямото международно изложение в България за индустриални машини, технологии и автоматизация MACHTECH&INNOTECH 2023.

 

След броени дни – от 3 до 6 октомври Интер Експо Център ще отвори врати за очакваното с нетърпение от професионалната общност международно изложение за технологии, автоматизация и роботика, а АЛФАБОТ е сред традиционните изложители.

И тази година ще акцентираме върху водещите решения за  индустриално компютърно зрение (Computer Vision)

На изложбения ни щанд може да разгледате и да се запознаете с:

  • Нашето визуално студио за компютърно и индустриално зрение „ABVision”. Софтуерът разполага с богат набор от инструменти за обработка на визуалната среда – конвенционални инструменти, математически модели, невронни мрежи и AI технология. То позволява достъпно и лесно да се въведе алгоритъм за задълбочен анализ, за да се получат необходимите резултати за Вашия производствения процес.
    Решения за: разпознаване на обект, геометрия, позиция, офсет, калибрация, валидиране на операции, контрол на качеството, работа с бързи процеси и др.

 

  • Ще можете да се запознаете и с предлаганите от нас колаборативни роботи, покриващи 5 и 6 стави, полезен товар до 5кг. и точност на позициониране 0.02 mm.
    Решения за: сортиране, асемблиране, палетизиране, pick and place и др.

 

Очаквамe Ви!

ПОКАНА

Желаещите да се възползват от безплатен билет за посещение на щанда на Alfabot в рамките на изложението могат да се регистрират и да заявят своите пропуски чрез вход в платформата тук и въвеждане на код „machtech23partners“.
Самите покани могат да бъдат свалени от секция Вход >> Профил >> Моите билети >> Вход/Ваучери. Избира се билета, след което може да бъде свален.

 

Полезни връзки

Съпътстваща програма на изложение Mach Tech & Inno Tech Expo 2023. 

 

Обща информация за изложението.